Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συμβουλές για να "αναδείξετε το βλέμμα σας" από την ERRE DUE!



ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Για τα μάτια:  Αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους, αποφύγετε ροζ αποχρώσεις του concealer γιατί θα τους τονίσει περισσότερο. Χρησιμοποιήστε ένα κίτρινο ή πορτοκαλί concealer.
Το ροζ concealer φωτίζει τέλεια τα θαμπά και κουρασμένα μάτια
 
Απλώστε concealer στο επάνω βλέφαρο για να αποφύγετε τις ‘γραμμές’, αλλά και για την μεγαλύτερη διάρκεια της σκιάς.Για καλύτερο και πιο έντονο αποτέλεσμα, περάστε τις βλεφαρίδες πάνω από μια φορά, δυο με τρεις στρώσεις από τις ρίζες ως τις άκρες. Αφήστε το πρώτο στρώμα να στεγνώσει πριν περάσετε τα επόμενα.
Για να απλώσετε την μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, χρησιμοποιείστε το βουρτσάκι οριζόντια για να μην τις παραμορφώσετε. Αποφύγετε να ανεβοκατεβάζετε το βουρτσάκι μέσα στην συσκευασία. Το προϊόν στεγνώνει πιο γρήγορα. Για να πάρετε μεγαλύτερη ποσότητα, περιστρέψτε το βουρτσάκι μέσα στην συσκευασία του.
Τα σκούρα χρώματα τον χειμώνα αλλά και τα έντονα το καλοκαίρι ενδείκνυνται για smoky looks. Τολμήστε να υπογραμμίσετε το κάτω βλέφαρο εξωτερικά με μια παχιά στρώση από την έντονη σκιά και σταθεροποιήστε την με μολύβι ματιών της ίδιας απόχρωσης. Έτσι θα δώσετε ένταση και μυστήριο στο βλέμμα σας.
www.erredue.gr