Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η BABOR και το HSR de luxe, κατά της γήρανσης της επιδερμίδας

HSR de luxe - ένα εντελώς νέο αριστούργημα της κοσμητολογίας
Η BABOR λανσάρει μία νέα σείρα αντιγήρανσης με συστατικά που τιμήθηκαν με το βραβείο Nobel!Η επιδερμίδα μας χάνει σταδιακά την νεανική της εμφάνιση και "γερνά", χρόνο με τον χρόνο.
Το θέμα αυτό, το οποίο απασχόλησε για πολλά χρόνια την BABOR, τη γνωστή και καταξιωμένη μάρκα καλλυντικών, η οποία -αφού μας αποκάλυψε ότι υπαίτια σχετικά είναι τα χρωματοσώματα- έρχεται να δώσει δραστική λύση στο πρόβλημα εκατομμυρίων γυναικών.
Η ομάδα της BABOR, συνδυάζοντας άριστα τις επικρατέστερες, σύγχρονες επιστημονικές θεωρίες και τα αποτελέσματα τους, δημιούργησε ένα καλλυντικό αριστούργημα το οποίο συνδυάζει φυσικά υψηλή περιεκτικότητα ενεργών συστατικών σε συνδυασμό με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες: Τη σειρά αντιγήρανσης HSR de luxe.
Και να τι λένε οι ίδιοι:

"HSR® de luxe - Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι η ομορφιά βρίσκεται στα γονίδια. Πρόσφατα ανακαλύψαμε και πού ακριβώς.

Εξερευνήσαμε το εσωτερικό των ανθρώπινων κυττάρων και ανακαλύψαμε το μεγαλύτερο ίσως μυστικό: την αιτία της γήρανσής τους. Η γνώση αυτή, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στη χρήση ιδιαίτερα δραστικών φυσικών συστατικών, μας οδήγησε στη δημιουργία μιας από τις πιο αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων αντιγήρανσης της δεκαετίας που μας έρχεται: τη σειρά HSR® de luxe.
Η ιδανική σύνθεση που περιέχει την ιδιαίτερα δραστική ουσία  HSR® Telovitin και το σύμπλεγμα HSR® Lifting Integral σε συνδυασμό με το εκχύλισμα ενός σπάνιου καταλύτη ομορφιάς, του μαύρου μαργαριταριού, επιβραδύνουν σε σημαντικό βαθμό τη γήρανση του δέρματος. Ο κύκλος ζωής των δερματικών κυττάρων επιμηκύνεται, γεγονός που οδηγεί σε σημαντική επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος. Ταυτόχρονα, μειώνονται αποτελεσματικά όλα τα σημάδια γήρανσης που έχουν ήδη εμφανιστεί, όπως π.χ. οι ρυτίδες, η απώλεια ελαστικότητας, οι κηλίδες γήρανσης και οι κοκκινίλες. Το δέρμα γίνεται σφριγηλό και λείο. Η όψη της επιδερμίδας γίνεται ομοιόμορφη και λαμπερή. Το περίγραμμα του προσώπου συσφίγγεται και τονίζεται."

Τι άλλο θα σας έπειθε να την δοκιμάσετε;