Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ


 Πηγαίνοντας στο κομμωτήριο για ένα φρεσκάρισμα πρέπει να έχουμε τρία πράγματα στο μυαλό μας αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε με ένα κούρεμα που δεν θα μας αρέσει.

Πόσες φορές έχουμε φύγει από το κομμωτήριο με μούτρα επειδή το κούρεμά μας δεν είναι αυτό που φανταζόμασταν; Μάλιστα, το να πούμε στον κομμωτή ή την κομμώτρια που το επιμελήθηκε ότι δεν μας άρεσε είναι αρκετά άβολο, οπότε φεύγουμε με ένα πικραμένο χαμόγελο και σκέψεις για το πώς θα διαχειριστούμε το νέο μας styling για τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να αποφύγουμε ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα και φυσικά τις… παρεξηγήσεις με τον κομμωτή μας.

Αρχικά, είτε πρόκειται για το καθιερωμένο ψαλίδισμα είτε για ένα νέο εξεζητημένο κούρεμα, πρέπει πάντα να έχουμε καταλήξει στο πώς θέλουμε τα μαλλιά μας. Το να αφήσουμε στην τύχη το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας βρει σκεπτικές. Ακόμα και αν αποφασίσουμε να αφεθούμε στα χέρια του κομμωτή, πάντα χρειάζεται μία καθοδήγηση.

Για αυτό είναι αρκετά σημαντικό να έχουμε αποθηκεύσει μερικές φωτογραφίες με το στιλ που επιθυμούμε ώστε να μην παρεκκλίνουμε πολύ από την αρχική μας σκέψη.

Και φυσικά, μπορεί οι ειδικοί να γνωρίζουν μερικά πράγματα παραπάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Αν λοιπόν ο κομμωτής ή η κομμώτριά μας επιμείνει λίγο παραπάνω σε μία πρόταση, εμείς οφείλουμε να δούμε πρώτα τι ταιριάζει σε εμάς και τα γούστα μας και να ζητήσουμε ευγενικά το νέο μας κούρεμα να καλύψει τις δικές μας επιθυμίες!

vwoman.gr