Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

VERA WANG: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ 72 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ


 Η κορυφαία σχεδιάστρια νυφικών διανύει την 8η δεκαετία της ζωής της  και είναι  γεμάτη ομορφιά και νεότητα.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ναι, είμαι 72 και το διασκεδάζω»: έγραψε πριν από μερικές ημέρες η Wera Wang στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και είναι γεγονός πως η κορυφαία σχεδιάστρια μόδας έχει κάθε λόγω να το διασκεδάζει, γιατί μπορεί να

διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής της, ωστόσο διατηρεί μία απίστευτα νεανική εμφάνιση και σιλουέτα. Η νεανική της εμφάνιση δεν οφείλεται μόνο στα καλά γονίδια της, αλλά και σε μικρά μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά.

Καθημερινή άσκηση και γκολφ

Μπορεί η καθημερινότητα της Vera Wang να είναι απαιτητική, όμως δεν παραλείπει την καθημερινή της άσκηση, την οποία και θεωρεί ένα από τα μυστικά της νεανικής της εμφάνισης. Μάλιστα, η αγαπημένη της άσκηση όπως εκμυστηρεύτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της είναι το γκολφ!

Πολύ νερό και καθόλου αναψυκτικά

Έξι με οκτώ ποτήρια νερό είναι απαραίτητα για να διατηρήσουμε το δέρμα μας λαμπερό και υγιές. Το μυστικό αυτό όχι μόνο το γνωρίζει η Vera Wang, άλλα το εφαρμόζει-όπως η ίδια δήλωσε-πιστά. Παράλληλα, αποφεύγει δια ροπάλου τα αναψυκτικά ακόμα και τα light.

Σωστή διατροφή και πολύ Sashimi 

Το Sashimi είναι το αγαπημένο πιάτο της Vera Wang. Πρόκειται για μια ιαπωνική λιχουδιά που αποτελείται από φρέσκο ​​ωμό ψάρι κομμένο σε λεπτά κομμάτια που συνοδεύεται με σάλτσα σόγιας στο ρύζι. Αυτό το πιάτο είναι το αγαπημένο της σχεδιάστριας όχι μόνο γιατί είναι νόστιμο, αλλά και υγιεινό. H Vera Wangόπως τόνισε  σε πρόσφατη συνέντευξή της, την αξία της σωστής διατροφής, γι’ αυτό και φροντίζει εκτός από Sashimi με καστανό ρύζι να τρέφεται με άλιπη πρωτεΐνη αλλά και να μην παραλείπει ποτέ και για κανένα λόγο γεύματα.

Σωστός ύπνος

Ο ύπνος αναπλάθει την επιδερμίδα και βοηθά στην αναδόμησή της. Γι’ αυτό και η Vera Wang φροντίζει να κοιμάται ποιότητα, γιατί εκείνο που μετράει δεν είναι οι ώρες του ύπνου, αλλά η ποιότητα του, η οποία επέρχεται με τις σωστές συνθήκες στο δωμάτιο ύπνου.

πηγή: vwoman.gr