Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ CHIARA FERRAGNI


 Εμπνευστείτε από το στιλ της κομψής Ιταλίδας κατά την περιηγήσή της στην Ελληνική πρωτεύουσα και εντυπωσιάστε με τις ενδυματολογικές σας επιλογές.

Στην χώρα μας, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Chiara Ferragni. Οι εμφανίσεις της ήταν, όπως πάντα εντυπωσιακές και αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Τζιν με λευκό T-shirt: H ιδανική επιλογή για το ταξίδι

Ένα λευκό T-shirt και ένα τζιν παντελόνι επέλεξε να φορέσει η Chiara Ferragni κατά τη διάρκεια του αεροπορικού της ταξιδιού από την Ιταλία στη χώρα μας. Είναι μία άνετη και πάντα κομψή ενδυματολογική πρόταση για να φορέσετε και εσείς κατά τη διάρκεια της αεροπορικής σας πτήσης.

Πολύχρωμο φόρεμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου: Για μια στυλάτη, απογευματινή, εμφάνιση στο ξενοδοχείο

Ένα υπέροχο mini φόρεμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου ήταν το ένδυμα που διάλεξε η γνωστή Ιταλίδα για την απογευματινή της εμφάνιση στην πισίνα του ξενοδοχείου. Πρόκειται για μία πρόταση που υπερτονίζει την καλοκαιρινή διάθεση και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Μπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο look για τις απογευματινές σας εμφανίσεις.

Η  στιλιστική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι τα μικρά κλαμεράκια στα μαλλιά, που φέτος είναι τάση στα αξεσουάρ των μαλλιών. Αλλά και η ροζ τσάντα που συμπληρώνει αρμονικά το σύνολο.

Λευκό παντελόνι με  floral τοπ σε έντονο χρώμα: Για μια επίσημη παρουσίαση

Δεν υπάρχει ποιο κομψή εμφάνιση, σε μία επίσημη παρουσίαση από ένα λευκό παντελόνι. Και είναι κάτι που φυσικά η Chiara Ferrangi γνωρίζει καλά. Γι’ αυτό και κατά την επίσημη παρουσίαση της νέας σειρά των προϊόντων καφέ -που φέρουν την υπογραφή της-στην Αθήνα την είδαμε με ένα λευκό παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα foral τοπ με πράσινη βάση.

Tip: Αν το δοκιμάσετε μην ξεχάσετε να αναδείξετε το σύνολό σας με μία  ζώνη στο ίδιο μοτίβο με το τοπ όπως ακριβώς έκανε και η Chiara

Ροζ, καρό φόρεμα: Το τέλειο ρούχο για μία βόλτα την πόλη

Είναι κομψό, είναι θηλυκό, είναι απόλυτα ρομαντικό. Το ροζ, καρό φόρεμα είναι μοναδικό για μία καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη. Μπορείτε και εσείς να το φορέσετε με τον τρόπο που έκανε η Chiara Ferragni όταν γνώρισε τις ομορφιές της Ελληνικής Πρωτεύουσας. Κάντε τα μαλλιά σας ανάλαφρες πλεξούδες και τολμήστε να κρατήσετε μία μεγάλη τσάντα σε επίσης έντονο χρώμα.

Πλεκτό σύνολο: Για μια επίσκεψη στον Παρθενώνα

Το πλεκτό σύνολο φέτος είναι τάση. Η Chiara Ferrangi το έχει υμνήσει πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της. Κατά τους περιπάτους της στην Αθήνα, το αποθέωσε, επιλέγοντας ένα πορτοκαλί πλεκτό σύνολο, με μοτίβα που παραπέμπουν σε παραδοσιακά Ελληνικά υφαντά. Μάλιστα, με το συγκεκριμένο σύνολο φωτογραφήθηκε και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Πηγή vwoman.gr