Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ MOURTZI ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΩΜΑ


 Τα νέα ανοιξιάτικα υποδήματα MOURTZI γεμίζουν χρώμα και ξεχωριστό στυλ την καθημερινότητα και την ζωής μας, και μας καλούν να τολμήσουμε το εκκεντρικό και το διαφορετικό.

Statement item , μάλιστα, της συλλογής της εταιρείας είναι η νέα 3rd Generation pump πιο αναπαυτική, πιο ελαφριά και πιο ανατομική. Έτσι, η ανοιξιάτικη συλλογή συνδυάζει ιδανικά την καλλιτεχνική αισθητική με την άνεση στο περπάτημα. Το μωβ, το κίτρινο, και το strawberry έχουν τον πρώτο ρόλο στην ολοκαίνουργια παιχνιδιάρικη συλλογή παπουτσιών.

Η ιστορία της εταιρείας MOURTZI είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας.

Τα παπούτσια της εταιρείας αναβαθμίζουν τα καθημερινά μας outfits, δίνουν έμφαση στο προσωπικό μας στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ποιότητα, η αισθητική και η τιμή είναι ο συνδυασμός που επιδιώκει η εταιρεία MOURTZI και δυναμώνει την ανταγωνιστικότητα της. Με τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα που δημιουργεί, αποτελεί σύμμαχο κάθε γυναίκας που θέλει να εκφράζεται μέσα από τα υποδήματα που φορά.

Στόχος της εταιρίας δεν είναι άλλος από το συνεχίσει να δημιουργεί υποδήματα άνετα και ταυτόχρονα στιλάτα, και συλλογές που αποπνέουν δυναμισμό και θετική ενέργεια και ακολουθούν τη γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική.

Με την νέα ανοιξιάτικη συλλογή, η εταιρεία MOURTZI καλεί όλες τις γυναίκες να βάλουν το χρώμα στην ζωή τους, ξεκινώντας από τα παπούτσια! 

morethanawoman.gr