Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

VERA WANG: Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ PRONOVIAS

luxus-plus.com


 Ο  οίκος νυφικών Pronovias συνεργάζεται με την κορυφαία σχεδιάστρια νυφικών για τη δημιουργία μίας σειράς που θα κάνει το όνειρο  της κάθε νύφης πραγματικότητα

Πόσες, μα πόσες γυναίκες δεν ονειρεύονται να φορέσουν ένα παραμυθένιο νυφικό της Vera Wang. Το εντυπωσιακό νυφικό της Kate Hudson στην ταινία «νύφες σε πόλεμο» με την μακριά ουρά από τις υπέροχες μοβ λεπτομέρειες βρισκόταν κάθε βράδυ στα όνειρα πολλών γυναικών.

Όπως και το υπέροχο νυφικό, σαν βγαλμένο από παραμύθι, που φόρεσε η Kim Kardasian.

Φαίνεται πως το όνειρο αυτό, για κάποιες μέλλουσες νύφες μπορεί να βγει πραγματικό.H Vera Wang υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον οίκο νυφικών Pronovias, για τη δημιουργία μίας σειράς νυφικών με τίτλο «Vera Wang Bride».

Τα νυφικά της συλλογής «Vera Wang Bride» θα μοιάζουν με φορέματα βγαλμένα από παραμύθι και θα μεταμορφώνουν τις νύφες σε πριγκίπισσες, χαρίζοντάς τους μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως οι τιμές των συγκεκριμένων νυφικών θα είναι άκρως προσιτές και θα κυμαίνονται από 1.400€ έως 3.300€. Και έτσι η κάθε γυναίκα θα μπορεί να ζήσει το απόλυτο όνειρο και να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα, φορώντας ένα παραμυθένιο νυφικό δια χειρός Vera Wang

Πηγή φωτογραφιών:Instagram/verawang

Η Vera Wang Bride collection θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Provonias και στην χώρα μας από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Pronovias

Και η ώρα η καλή!

Πηγή: vwoman.gr