Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GOLDIE HAWN & KURT RUSSEL. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ


Όλα άρχισαν το 1983. Μια ιστορία αγάπης που έφερε τους δύο διάσημους ηθοποιούς κοντά, μια ιστορία αγάπης που δεν έσβησε ποτέ και τους χάρισε την απόλυτη ευτυχία.

Όμως, αν θέλετε το πιστεύετε (!) η γνωριμία τους μετράει ακόμη περισσότερα χρόνια, αφού η Goldie Hawn και ο Kurt Russel συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1996, δηλαδή 17 χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν μαζί. Ρομαντική νότα σε όλο αυτό, το 1996, εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 21 και όπως δήλωσε αργότερα σε κάποια από τις συνεντεύξεις της η Goldie Hawn, από την πρώτη στιγμή ένιωσε μια έλξη για τον μετέπειτα σύντροφό της, αλλά φυσικά εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να γίνει κάτι. 
Ήταν πολύ νωρίς. 




Το 1983 ξανασυναντήθηκαν και τότε ο Kurt Russel εντυπωσιάστηκε από την Goldie, της μίλησε κολακευτικά για εκείνη, κάτι που της άρεσε πολύ, και από εκείνη τη στιγμή έγιναν ζευγάρι.


Από τότε, βρήκαν την ευτυχία που κάθε ζευγάρι ονειρεύεται, χωρίς όμως να σταματήσουν στιγμή να παλεύουν για να διατηρήσουν τη σχέση τους υπέροχη όπως την πρώτη στιγμή.

Αν όμως μπορέσει κάποιος να ανιχνεύσει τι ήταν εκείνο που τους κράτησε τόσα χρόνια μαζί, ενωμένους και πολύ ερωτευμένους, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που αποκαλύπτουν σε δηλώσεις τους.

 Από την πρώτη στιγμή δεν είχαν μάτια παρά ο ένας για την άλλη, κάτι που τους έδεσε, μια και δεν άλλαξε ποτέ και δεν άφησε κενά στη σχέση τους. 


Αναβιώνουν τον έρωτά τους στις ταινίες που έχουν γυρίσει μαζί. Για παράδειγμα, 4 χρόνια αφότου ξεκίνησε η σχέση τους, πρωταγωνίστησαν στην ταινία Overboard, μια κλασική ρομαντική κωμωδία στην οποία "έδωσαν" πολλά από τους εαυτούς τους. Αργότερα, η Goldie Hawn είπε ότι τέτοιου είδους ταινίες τους δίνουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους ξαναφέρνοντας εκείνη τη ρομαντική σπίθα που είναι τόσο απαραίτητη στην κοινή τους ζωή. 


“Ξέρετε πώς είναι να αναρωτιέσαι μερικές φορές για ποιο λόγο ερωτεύτηκες κάποιον; Με αυτές τις ταινίες θυμάμαι τα πάντα και τον λόγο που ερωτεύτηκα τον Kurt. Είναι πραγματικά υπέροχο να μπορείς να βλέπεις τη ζωή σου σε ταινία.”

Κάνουν πολλά πράγματα μαζί, βρίσκουν νέα ενδιαφέροντα, αλλά και αφήνουν χώρο ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με την Goldie Hawn περνάνε το 68% του χρόνου τους μαζί, αφού έχουν διαπιστώσει ότι είναι όσος χρειάζεται για μια απόλυτα υγιή σχέση.


Παρ' όλα τα χρόνια που έχουν ζήσει μαζί και την οικογένεια που δημιούργησαν, δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αφού - όπως δηλώνουν- αυτό που μετράει για εκείνους είναι η απόφασή τους να ζήσουν μαζί και όχι μια τελετή γάμου. Και το απέδειξαν αφού δημιούργησαν μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Όταν η Goldie Hawn και ο Kurt Russell ξεκίνησαν τη σχέση τους ήαν ήδη και οι δυο γονείς. Εκείνη είχε 2 παιδιά από τον δεύτερο γάμο της, τον Oliver και την Kate. Και ο Kurt είχε ένα γιο, τον Boston, από την πρώτη του γυναίκα. Όμως, το ευτύχημα ήταν ότι οι 2 οικογένειες ταίριαξαν απόλυτα και ενώθηκαν ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Wyatt Russell, καρπός του έρωτα των δύο ηθοποιών.



 Μέχρι σήμερα, εκείνη θεωρεί τον Kurt Russel τον ιδανικό σύντροφο, αφού είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, την κάνει να γελάει και είναι πολύ τρυφερός με τα παιδιά τους. Και οι δυο τους θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό γι' αυτή τη σχέση που συνεχίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη όπως την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, ενώ σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά μπορούν να δηλώσουν απόλυτα ευτυχισμένοι που έχουν μοιραστεί όλα όσα ονειρεύεται κάθε άνθρωπος, παρέα.