Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MORE ΑΘΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS!


Τα notos χορηγός του Lighting Up Athens

Τα πολυκαταστήματα notos συμμετείχαν ως χορηγοί στο δεύτερο Lighting Up Athens Powered by nrg, τον κορυφαίο
νυχτερινό αγώνα που φωτίζει την πόλη καταλήγοντας σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Ta notos στηρίζουν πάντα τέτοιου είδους ενέργειες που απαντούν στις ανάγκες του κόσμου για άθληση.
Ως θερμοί υποστηρικτές του θεσμού, τα notos προσέφεραν σε όλους τους δρομείς το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι αξίας 15€ για αγορές άνω των 60€ για αγορά αθλητικών ειδών, ενώ οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το race bag τους από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο άθλησης του πολυκαταστήματος notos στο κέντρο της Αθήνας.


Ο νέος αυτός χώρος στον 6ο όροφο του notos Αθήνας, εγκαινίασε μια νέα εποχή στον χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης με κορυφαία αθλητικά brands που φέρουν την σφραγίδα και ποιότητα notos όπως Adidas, Arena, Brooks, Converse, DC, Fila, Freddy, Nike, Puma, Quicksilver, Reebok, Salomon, Second Skin, Under Armour, The North Face, Vans, και πολλά άλλα που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή που θέλει μόνο τα καλύτερα σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς του.
Τα notos θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και να είναι εκεί σε κάθε του βήμα, με συμμετοχή σε αντίστοιχες ενέργειες και δράσεις αλλά και σε συνεχή ανανέωση των πολυκαταστημάτων για να προσφέρουν πάντα στο κοινό τους MORE επιλογές.
ΘΕΛΕΙΣ MORE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΗΣΗ ΣΟΥ;
NOTOS FOR MORE!