Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Beauty Expert γίνεσαι...δεν γεννιέσαι!


Η Yves Rocher καλωσορίζει τo καλοκαίρι και προτείνει σε κάθε γυναίκα να γίνει... Beauty Expert!

Πώς ξεκίνησαν όλα...

Το 1959, ο Yves Rocher είχε μια νέα επαναστατική ιδέα: να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία τους, το μέρος που ζούσαν ή την κοινωνική τους τάξη, άμεση πρόσβαση στα προϊόντα του. Ανακάλυψε μια διαφορετική οδό: την πώληση από απόσταση μέσω καταλόγων. Αποτέλεσμα; Η παγκόσμια αύξηση και καταξίωση των προϊόντων της εταιρείας.



Η εταιρεία

Σίγουρα γνωρίζετε ήδη την μάρκα Υves Rocher, με περισσότερα από 700 μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και με ηγετική θέση διεθνώς ανάμεσα στις εταιρείες καλλυντικών.

Περισσότερα από 50 χρόνια παγκοσμίως και 35 χρόνια στην Ελλάδα, οι επιστήμονες-ερευνητές της Yves Rocher συνδυάζοντας τη γνώση της φύσης μέσα από τον Βοτανικό κήπο της στο La Gacilly, αναπτύσσουν, εξελίσσουν και ερευνούν περίπου 30 νέα φυτικά δραστικά συστατικά κάθε χρόνο. 

Βασισμένη στη καινοτόμα τεχνογνωσία – τη Φυτική Κοσμετολογία (La cosmetique Vegetale®) – η Yves Rocher έχει τη χαρά να δημιουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά προιόντα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές για όλες τις γυναίκες και τις προτρέπει να νιώσουν ευεξία, να γεμίσουν θετική ενέργεια από... μέσα!

Αυτό που δεν γνωρίζετε ίσως είναι ότι τώρα τα προϊόντα Yves Rocher είναι πολύ εύκολο να φτάσουν σε εσάς. Από την πρώτη κιόλας παραγγελία ενός μόνο προϊόντος, με την εγγραφή σας στην εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να τα προμηθεύεστε με έκπτωση 23% από τις τιμές καταλόγου!

Η ευκαιρία

Θέλετε ένα ακόμα βήμα παρα πέρα; Να ξεκινήσετε να προτείνετε τα προϊόντα μας σε άλλους; Ως Σύμβουλοι Ομορφιάς (Beauty Experts) της Yves Rocher, μπορείτε να ξεκινήσετε μία καριέρα - εάν το επιθυμείτε - αποκτώντας την oικονομική ανεξαρτησία και την επαγγελματική αναγνώριση που ονειρεύεστε, χωρίς δεσμεύσεις και προϋποθέσεις.

Ξεκινήστε μαζί μας αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στη Φυτική Κοσμετολογία!

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 210 7233803-6, email: info@yvesrocher.gr

Για αποστολή παραγγελιών: Τηλ. 210 4128460-1, email: paragelies@yvesrocher.gr

ΓΝΩΡΙΣE... ΑΓΑΠΗΣΕ...  ΣΥΣΤΗΣΕ... την Yves Rocher και ανακάλυψε μια πληθώρα από οφέλη, προνόμια κι ευκαιρίες!