Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ανανεωμένα μαλλιά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι από την Schwarzkopf/ Keratin Color...

Τζένη Μπαλατσινού-  Keratin Color

Keratin Color, 1 η μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη από τον Schwarzkopf

Οι 5 νέες αποχρώσεις ξανθού της Keratin Color θα σας αλλάξουν τη διάθεση!!!

Τα μαλλιά είναι το αγαπημένο χαρακτηριστικό της κάθε γυναίκας!!! Και φυσικά αποτελούν το πρώτο στοιχείο που αλλάζει μια γυναίκα για να ανανέωση του στυλ της, εύκολα, οικονομικά και τώρα πια ακόμη και στην άνεση του σπιτιού της με την Keratin Color, την 1 η μόνιμη περιποιητική βαφή από τον Schwarzkopf με Κερατίνη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η Keratin Color είναι η πρώτη επιλογή και η βαφή που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η αγαπημένη μας Τζένη Μπαλατσινού για το σαγηνευτικό, λαμπερό, ζεστό ξανθό της χρώμα!!!

Τζένη Μπαλατσινού-  Keratin Color
                          
Ο Schwarzkopf αλλάζει τα δεδομένα στις περιποιητικές βαφές με τις νέες αποχρώσεις της Keratin Color για όλες τις γυναίκες που αγαπούν το ξανθό χρώμα, αφού άλλωστε οι ξανθές αποχρώσεις είναι η απόλυτη τάση για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. 
Τζένη Μπαλατσινού-  Keratin Color

Λίγα Λόγια για τις νέες ξανθές αποχρώσεις Keratin Color

Οι νέες βαφές διατίθενται σε 5 μοναδικές αποχρώσεις και συμπληρώνουν την ποικιλία που προσφέρει η Keratin Color στα ξανθά και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να παρέχουν προστασία της τρίχας και υπέροχους ξανθούς τόνους που καλύπτουν τέλεια τα λευκά. Ανακαλύψτε και εσείς τις νέες αποχρώσεις:

 8.4 Ξανθό Ανοιχτό Χρυσό

 8.65 Ξανθό Ανοιχτό Μόκα

 9.0 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό

 9.1 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ

 10.4 Κατάξανθο Περλέ


#keratincolor
#hair