Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR MINERAL POWDER FOUNDATION

Προσωπικά, λατρεύω τα προϊόντα της εταιρείας BABOR, για 3 κυρίως λόγους: την αποτελεσματικότητά τους, την ειδική επιστημονική έρευνα που έχει προηγηθεί πριν την παρασκευή τους (η BABOR, ξεκινά με ένα πρόβλημα ομορφιάς και πραγματοποιεί έρευνες για να βρει λύσεις σε πολύ συγκεκριμένα προβλήματα και ανάγκες επιδερμίδας), και το motto της
Κάντε την περιποίησή σας, απόλαυση!


Το όνομα BABOR έχει ταυτιστεί με προϊόντα αισθητικής κορυφαίας ποιότητας, τα οποία συνδυάζουν ιδανικά καινοτομικά επιστημονικά πορίσματα με δραστικά συστατικά της φύσης. 
Τα εκλεκτά συστατικά τους, φυσικής κυρίως προέλευσης, εξασφαλίζουν μοναδική ευεργετική δράση και απόλυτη φιλικότητα προς το δέρμα. Και να μην παραλείψουμε να σας πούμε ότι ανάμεσα στα προϊόντα της θα βρείτε τόσο σειρές περιποίησης όσο και καλλυντικά σε ευρεία κλίμακα.

Σήμερα, θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη Mineral Powder Foundation, ένα foundation σε μορφή πούδρας, μια πούδρα ιδιαίτερα φιλική προς την επιδερμίδα, χάρη στη σύνθεσή της από 99% μεταλλικά στοιχεία χωρίς έλαια, κεριά, αρωματικές ουσίες και ταλκ.
Η Mineral Powder Foundation χαρίζει υπέροχα απαλή αίσθηση και είναι εφοδιασμένη με πολύτιμο σύμπλεγμα ανόρθωσης που προστατεύει, περιποιείται και αναπλάθει την επιδερμίδα. 
Κυκλοφορεί σε συσκευασία 20 gr και σε δύο αποχρώσεις:
Απόχρωση 01: για ανοιχτόχρωμα δέρματα
Απόχρωση 02: για δέρματα με μέτρια απόχρωση.
Babor Mineal Powder Foundation

Τρόπος χρήσης:
Για να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κατά την εφαρμογή της, απλώστε με ένα ειδικό πινέλο και δουλέψτε με κυκλικές κινήσεις.
(Τιμή: 25,00€)
Περισσότερα στοιχεία για τη Mineral Powder Foundation, μπορείτε να βρείτε εδώ.

"Είμαι σίγουρη ότι αν τη δοκιμάσετε, δύσκολα θα την αποχωριστείτε..." 
Ειρήνη Κάντζα