Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

How to REBUILD YOUR SKIN, REGAIN YOURSELF

H Version είναι μια εταιρεία με παράδοση 20 ετών στον χώρο των δερμοκαλλυντικών. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της ίδρυσής της, το 1992, συνεργάζεται με κορυφαίους δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, γυναικολόγους, κοσμετολόγους και χημικούς ερευνητές για να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Το έργο της
Με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, με στόχο την καθημερινή προστασία και φροντίδα του δέρματος.

Προϊόντα Version...με σεβασμό στην επιδερμίδα μας

Τα προϊόντα της:
Τα προϊόντα της Version υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές αποτελεσματικότητας και ανοχής σε συνεργασία με ερευνητικά τμήματα Πανεπιστημιακών Δερματολογικών Κλινικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν συστατικά ή παράγωγα ζωϊκής προέλευσης.
Χαρακτηριστικά των προϊόντων: Κάθε σύνθεση εγγυάται αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση. Τα προϊόντα της Version συνιστώνται από επαγγελματίες και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.
Botodern by Version
Προσωπικά, δοκιμάσαμε κάποια προϊόντα της εταιρείας, που σας τα συστήνουμε.
Σήμερα, ξεκινάμε με ένα προϊόν της Version, που εμπίπτει στην κατηγορία Ενυδάτωση - Αντιγήρανση (Muscle Relaxant Cream / Anti Wrinkle Face Care) την κρέμα BOTODERM 25. Συσκευασία 50 ml.
Η "ταυτότητά" της
Η BOTODERM 25 είναι κρέμα με αποτελεσματική σύνθεση για τη μείωση των ρυτίδων που εξασφαλίζει νεανικότερη επιδερμίδα. Μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί όλες τις ώρες της ημέρας ακόμη και κάτω από τα προϊόντα της καθημερινής φροντίδας του προσώπου. 
Η BOTODERM 25,  έχει σχεδιαστεί με βάση προηγμένες επιστημονικές έρευνες, που εγγυώνται την ασφαλή της σύνθεση και την αποτελεσματικότητά της. 
Βοηθά στην «ανόρθωση των χαρακτηριστικών», απαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες και φωτίζει την επιδερμίδα, παρέχοντάς της ενέργεια και σφριγηλότητα.
Η σύνθεσή της, που περιέχει το αποτελεσματικό Acetyl Hexapeptide-8, στην μεγαλύτερη συγκέντρωση, καθιστά το ΒΟΤΟDERM 25, ως ένα μοναδικό προϊόν αντιγήρανσης, που μειώνει το βάθος και το μήκος των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, πιο γρήγορα από ποτέ.
Τα Πλεονεκτήματα της BOTODERM 25:
  • Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου που προξενούνται από την υπερβολική απελευθέρωση της Catecholamine.
  • Χαλαρώνει τους μυς του προσώπου που διαφορετικά είναι αναγκασμένοι να πραγματοποιούν διάφορες εκφράσεις.
  • Οι εκφράσεις του προσώπου «τσαλακώνουν» το δέρμα προκαλώντας γραμμές έκφρασης και ρυτίδες. Ο συνεχής μυϊκός τόνος που υπάρχει σε πολλούς μυς του προσώπου κάνει αυτές τις γραμμές να φαίνονται σαν βαθιές αυλακιές.
  • Μειώνει το βάθος και το μήκος των ρυτίδων γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μέτωπο (οριζόντιες ρυτίδες μετώπου), στις γραμμές συνοφρυώματος, ενδιάμεσα από τα φρύδια και στις πτυχές του χαμόγελου, που προκαλούνται από την συστολή των μυών του προσώπου.
Τρόπος Χρήσης. ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 ΜΗΝΩΝ 
Τα αποτελέσματα της δράσης του BOTODERM 25 γίνονται ορατά μετά από διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων, με μέγιστη ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων μετά από 45-60 ημέρες.
Εφαρμόστε το προϊόν σε στεγνό και καθαρό δέρμα δύο φορές καθημερινά. Το πρωί και στην ώρα του ύπνου, το βράδυ.
Αντίθετα από τις καλλυντικές εγχύσεις, το BOTODERM 25, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο ή μόνο στις επίμαχες περιοχές του προσώπου. 

Σύντομα, θα σας πούμε και για άλλα προϊόντα της Version. Εν τω μεταξύ, για περισσότερες "ωραίες" και πολύτιμες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την "ίδια" την εταιρεία, στη διεύθυνση: www.versionderm.gr


Ειρήνη Κάντζα
#beautycanbeconquered