Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MOSCHINO CHIC PETALS, "κομψό", florale, γυναικείο άρωμα

 Το Moschino Chic Petals συνεχίζει την  ιστορία της Όλιβ, μιας απλής ευαίσθητης γυναίκας που είναι σε θέση να παρατηρεί το περιβάλλον και να συλλαμβάνει το θαύμα που κρύβεται στα μικρά γλυκά πράγματα της φύσης. Η εκπληκτική κομψότητα και η πραγματική ομορφιά των λουλουδιών εκφράζουν μια νέα ανάλαφρη αίσθηση, χρωματισμένη με χαρά και αυθορμητισμό.
Moschino Chic Petals
Chic petals: ένα όνομα που αναφέρεται σε έννοιες όπως ο εκλεπτυσμός, η κομψότητα, το στυλ, η τάξη και η κουλτούρα. 'Ένα άρωμα για μια "ενδιαφέρουσα" γυναίκα που κινείται στο γεμάτο λουλούδια και πλούσιο χώρο της φαντασίας με στυλ και κύρος.
ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Η Όλιβ ενσαρκώνει την ουσία όλης της σειράς Moschino, Cheap and Chic. Ελεύθερη, με αυτοπεποίθηση, ανέμελη, ζει σε έναν ιδιαίτερο κόσμο. Η καρδιά της πάλλεται σε απλά συναισθήματα, όπως αυτά για απροσδόκητα πράγματα. Τα ρούχα της είναι τα πολλά όνειρά της. Η Όλιβ απολαμβάνει τον εαυτό της και χρησιμοποιεί τα όνειρα και τη φαντασία στην επιδίωξη της ευτυχίας. Η συσκευασία χαρακτηρίζεται από την ίδια λουλουδάτη διακόσμηση του μπουκαλιού: όμορφα μικρά λευκά λουλούδια σε ένα "κόκκινο της παπαρούνας" φόντο, με το λογότυπο Moschino Cheal & Chic σε απαλό χρυσό. 
ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Ο χρόνος παγώνει για μια ευχάριστη στιγμή για μια ευχάριστη στιγμή γεμάτη γέλιο και γοητεία. Ένα ελιξήριο ευτυχίας! 

Moschino Chic Petals, shot by Wilfred Gendrev


Στην κορυφή, Ρόδι και Άγρια Φράουλα σχηματίζουν ένα παιχνιδιάρικο, ζωηρό δίδυμο που εντείνεται από το κόκκινο Ginger. Μια έκρηξη από φρέσκα λουλούδια, αιθέρια, σχεδόν κρυστάλλινη, ξεδιπλώνεται στην καρδιά και κοσμείται από το αισθησιακό άρωμα της Κόκκινης Ορχιδέας. Πολύτιμο ξύλο Hinoki συνυφασμένο με iris και βελούδινο Musk αποκαλύπτουν μια παθιασμένη και σύγχρονη θηλυκότητα.

Η ΣΕΙΡΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Μία πλήρης σειρά σώματος, δροσερή και λουλουδάτη, ολοκληρώνει το άρωμα Moschino Chic Petals, αγκαλιάζοντας το σώμα με ευωδιαστά λουλούδια.
Το shower gel και η κρέμα σώματος ενυδατώνουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο απαλή και χαρίζοντας μια αίσθηση ευεξίας.


Moschino Chic Petals, σειρά σώματος
Η σειρά Moschino Chic Petals αποτελείται από:
Eau De Toilette Nat Spray 30 ml
Eau De Toilette Nat Spray 50 ml
Eau De Toilette Nat Spray 100 ml
Beauty Shower Gel 200ml
Beauty Body Lotion 200ml

Ενδυματολογική πρόταση που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε για να το "φορέσετε", είναι αυτή που ακολουθεί. Ένας απόλυτα κομψός, λιτός συνδυασμός που θα εμποτισθεί από τη florar αύρα του αρώματος, κάνοντας την παρουσία σας πιο ανάλαφρη και χαρούμενη, αλλά -ταυτόχρονα- αξέχαστη.
Moschino black smart dress
Christian Louboutin (picture found on https://www.pinterest.com/pin/335870084682919175/)