Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

A*MEN ULTRA ZEST by THIERRY MUGLER. Το άρωμα για τον σύγχρονο άντρα, ελεύθερο άντρα, τον πραγματικό ήρωα του σήμερα

Ο Thierry Mugler, είναι ένας άνθρωπος του κόσμου της μόδας και της αρωματοποιίας, που δεν χρειάσθηκε ποτέ να ψάξει για έμπνευση. Ήταν πάντα μαζί του. 
Γεννημένος στη Γαλλία, το 1948, "ξεκίνησε την καριέρα" του στον χώρο της Μόδας, από την ηλικία των 14 ετών, τότε που "σχεδίασε" ρούχα για μια συνομήλικη φίλη του.
Πολύ νεαρός και πάλι, άρχισε να ψάχνει τον δρόμο του, για να αποφασίσει μέσα από εμπειρίες τι ήθελε πραγματικά να κάνει στη ζωή του.
Κάποια στιγμή έγινε μέλος μιας χορευτικής ομάδας, και στη συνέχεια, στην ηλικία των 19 ετών, μετακόμισε στο Παρίσι, όπου - το 1968- έκανε τον σχεδιαστή βιτρίνας σε ένα Παρισινό κατάστημα, το "Gudule". Λίγο αργότερα, σχεδιάζει την πρώτη του συλλογή που ονομάζει Cafe de Paris,  ενώ - από ένα σημείο και μετά- μαζί του στον σχεδιασμό των ρούχων του έχει τον Azzedine Alaia.
Δημιουργίες, collections, πωλήσεις, παγκόσμια φήμη, beauty products αλλά και αρώματα, τόσο για τη Γυναίκα, αλλά και τον Άντρα. 
Το πιο πρόσφατο από αυτά, είναι το Α*Men Ultra Zest, ένα νέο, ολόφρεσκο, δροσερό άρωμα που ήρθε για να γίνει "ένα" με τον σύγχρονο, μοντέρνο, περιπετειώδη άντρα του σήμερα. Το άρωμα ενός ήρωα, του ελεύθερου άντρα που δείχνει τη δύναμή του με πράξεις.
Α*MEN ULTRA ZEST, by Thierry Mugler
Οι νότες του, σαγηνευτικές, πικάντικες, υπέροχες.
Μεταξύ αυτών, εκείνες από Μανταρίνι, πορτοκάλι, καφέ, μαύρο πιπέρι, ginger, βανίλια, patchouli, ξυλώδες κίτρο και άλλες, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που αποπνέει φρεσκάδα και αισθησιασμό.
'Αν τα λόγια για να το περιγράψουμε, δεν είναι αρκετά, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε τη δική σας γνώμη, εκείνη που θα σας "ψιθυρίζει" να μην το αποχωρισθείτε ποτέ.
#cosmeticsdelux
#www.cosmeticsdelux.blogspot.gr