Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

UNTOLD EAU FRAÎCHE by ELIZABETH ARDEN. Your Story. Your Journey.



Elizabeth Arden and her first spa
H Elizabeth Arden ξεκίνησε να διαγράφει την πορεία της στον τομέα των καλλυντικών το 1910, σε μια εποχή που σπάνιζαν οι γυναίκες που φορούσαν make-up, πόσω μάλλον εκείνες που είχαν τις δικές τους επιχειρήσεις. 
Η δική της πρώτη επιχειρηματική κίνηση ήταν να ανοίξει ένα spa στην πολυσύχναστη εμπορικά, Fifth Avenue, από όπου και άρχισε να δημιουργεί τον θρύλο μιας από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες μάρκες καλλυντικών, στον κόσμο.
Από τότε, τόσο στον τομέα των καλλυντικών (όπου -κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δημιούργησε καλλυντικά ειδικά για τις γυναίκες που υπηρετούσαν στις στρατιωτικές υπηρεσίες), όσο και στις "προσωπικές" εκφράσεις της ζωής της, πρωτοτύπησε (το 1946 έγινε μια από τις πρώτες γυναίκες που μπήκαν σαν εξώφυλλο στο Time Magazine),  και διακρίθηκε.
Και πρωτοπόρος παρέμεινε σε όλα. 
Αρκεί να αναφέρουμε ότι πέρα από την ολιστική προσέγγιση στη δημιουργία των καλλυντικών της, από το 1920 ακόμα προέτρεπε τις γυναίκες να αποφεύγουν τον Ήλιο και να κάνουν γιόγκα όσο πιο συχνά μπορούν.
Τέλος, οι κινήσεις της σαν επιχειρηματίας ήταν πολύ περισσότερο μπροστά από την εποχή της, χαρακτηρίζοντάς την σαν Γυναίκα του 21ου αιώνα και περισσότερο σύγχρονή μας τώρα, από τότε.



 UNTOLD EAU FRAÎCHE by ELIZABETH ARDEN. Your Story. Your Journey.
Το νέο "επίτευγμα" του Οίκου, που συνεχίζει με την ίδια θέρμη και επιτυχία τη δημιουργία καλλυντικών, είναι το άρωμα  UNTOLD EAU FRAÎCHE, που με μεγάλη χαρά μας παρουσιάζει. 
Πρόκειται για το πιο πρόσφατο άρωμα της UNTOLD Fragrance Collection, που θα το βρείτε και στην Ελλάδα από τον Απρίλιο. Σχεδιασμένο ειδικά για τις όλο ζωντάνια, αυθόρμητες και ανεπιτήδευτες γυναίκες που χαίρονται τη ζωή και το φλερτ!
Με μια ξεκάθαρη, λαχταριστή φρεσκάδα, που για πρώτη ίσως φορά κάνει τόσο έντονα την παρουσία της στη συλλογή των αρωμάτων του Οίκου, το EAU FRAÎCHE μας "ανεβάζει" σε μιαν άλλη διάσταση. 
Μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό ζωηρού κίτρου, χυμώδεις νότες από φρούτα, λαμπερές floral νότες καρδιάς και απαλές νότες ξύλου, γίνεται ένα χαρούμενο, υπέροχο, κομψό άρωμα που "ξυπνά" τις αισθήσεις σας και μας χαρίζει μια παιχνιδιάρικη διάθεση.
Ζωντανό, αυθόρμητο, δροσερό, ανάλαφρο και σαγηνευτικό, το EAU FRAÎCHE, μέσα σε ένα υπέροχο μπουκάλι, είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα κερδίσει και εσάς. 
Και -ίσως- όχι μόνον εσάς...

UNTOLD EAU FRAÎCHE
Eau de Toilette Spray                       (3.3 fl. oz./100 ml)
Eau de Toilette Spray                        (1.7 fl. oz./50 ml)