Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

PACO RABBANE BLACK XS BE A LEGEND...Δύο μοναδικά αρώματα σε συλλεκτική έκδοση

Δύο μύθοι, ένα άρωμα...
Ο θρύλος της ροκ, Iggy Pop και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Blondie, Debbie Harry, "υπογράφουν" την ανδρική και τη γυναικεία "εκδοχή" των νέων αρωμάτων του Οίκου Paco Rabanne, με το σχετικό concept να έχει κάπως έτσι.
Η αρχή...
Στην καρδιά της τρελής δεκαετίας του εβδομήντα, συνέβη σχεδόν κατά τύχη να συναντηθούν οι δρόμοι του Iggy Pop, του David Bowie (ο οποίος έπαιζε keyboard στο συγκρότημα του Iggy εκείνη την εποχή) και της Debbie Harry, που ήταν στα πρώτα της βήματα. Ο Ιggy κάλεσε την Debbie να συμμετάσχει στις συναυλίες του και από τότε παρέμειναν φίλοι.
Το 1990, ηχογραφούν μαζί το “Well, did you Evah!” ένα κλασικό τραγούδι του Cole Porter που είχε ήδη τραγουδήσει και ο Σινάτρα με τον Βing Crosby για ένα άλμπουμ αφιερωμένο στη μάχη κατά του AIDS. To 1997, οι Blondie ηχογράφησαν μία επανεκτέλεση του Ιggy Pop, το “Ordinary Bummer”…
Φιλανθρωπία, rocknroll και μία φιλία που αντέχει στο χρόνο… Άρα, ποιοί άλλοι θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν το μύθο ενός αρώματος του οποίου η ιστορία συνδέεται με το rock? Eπιζήσαντες μίας άλλης εποχής, είδωλα ενός lifestyle υπό εξαφάνιση, πρεσβευτές μίας μουσικής ξέφρενης, άγριας, πάντα συνώνυμης  της νεανικής επιθετικότητας.

Η συνέχεια...
  Χρόνια μετά, ο Paco Rabanne ξαναφέρνει κοντά τα δύο αυτά ροκ είδωλα για να συμμετάσχουν  σε μία ασπρόμαυρη καμπάνια. Ακόμη κι αν είναι επιμελώς ντυμένοι με σοβαρά σμόκιν, η ελευθερία τους είναι διάχυτη.  
   Είναι αυτή η σπιρτάδα στο μάτι, το σηκωμένο φρύδι, το μακιγιάζ με μαύρο μολύβι, το λευκό πουκάμισο που ξεχωρίζει από το σατέν γιακά του μαύρου σακακιού… Το κλασικό με ένα ιδιαίτερο τρόπο, η γοητεία που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, η ελευθερία που λάμπει πάντα σαν άσβεστη φλόγα…Oλα αυτά είναι ο δικός μας Stooge και η δική μας Blondie, η Debbie και ο Ιggy, ο Ιggy και η Debbie.
 
Debbie Harry, Iggy Pop "in" Paco Rabanne Black XS Be a Legend
Όλα αυτά είναι το BlackXS

Τα μπουκάλια


Για την συλλεκτική έκδοση “BeaLegend”, τα μπουκάλια του BlackXS έχουν πιο στρογγυλεμένα τελειώματα και φωτεινότερα χρώματα. Η μωβ απόχρωση του γυναικείου αρώματος απέκτησε ένα θηλυκό άγγιγμα με ροζ λακαριστό χρώμα και καλλιγραφικό λογότυπο με μαύρη κιμωλία. Το ανδρικό μπουκάλι διατηρεί το διαχρονικό του μαύρο χρώμα, αλλά υιοθετεί μία πιο ματ απόχρωση και διακοσμείται με έναστοχείο σε μπλε “pop” χρώμα.

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ
ΒLACK XS BE A LEGEND FOR HER
Tι χαρακτηρίζει έναν μύθο?” αναρωτήθηκε η Emilie Coppermann που δημιούργησε το νέο γυναικείο άρωμα BlackXS BeALegend. Η απάντηση ήρθε άμεσα : μοναδικότητα, δύναμη, γνησιότητα. Για την γνησιότητα, έπρεπε να μείνει πιστή στο DNA αυτής της δυνατής και εθιστικής μυρωδιάς. Τριαντάφυλλο Hellebore (το μόνο τριαντάφυλλο που ανθίζει το χειμώνα), μαύρη βανίλια (εξαιρετικά θηλυκό), πατσουλί (η χαρακτηριστική μυρωδιά της δεκαετίας του 70). Για να προσδώσει την αισθησιακή και σαγηνευτική διάσταση που ξεχωρίζει έναν μύθο, η Emilie Coppermann στράφηκε στις νότες της Ανατολής, προσθέτοντας μία σκοτεινή και μυστηριώδη δόση από oud. Ένα δυναμικό άρωμα που δε μοιάζει με κανένα άλλο, το πραγματικό άρωμα ενός μύθου.
Διατίθεται σε δύο συσκευασίες:
Edtspray 50 ml με Λιανική Τιμή  61,78 €
Εdtspray 80 mlμε Λιανική Τιμή  75,92 €

ΒLACK XS BE A LEGEND FOR HIM
Kαι με τον Ιggy, τι συμβαίνει? Μήπως σας έρεχετε στο μυαλό η μυρωδιά του καπνού και η εικόνα ενός μπουφάν μηχανής? Στο άκουσμα λοιπόν της λέξης “ροκ”, o Fabrice Pellegrin, που συνέθεσε το νέο ανδρικό άρωμα “BlackXS BeALegend”, μυρίζει δέρμα, έντονες και αρρενωπές νότες που συνδύασε με δροσερές νότες. Λεμόνι και κανέλλα αναμειγνύονται με καπνώδη κίστο. Συνδύασε τη δυνατή και αρρενωπή ένταση του φυτού cypriol με το μέλι, για να μετριάσει το αποτέλεσμα. Τέλος,  προσέθεσε άνθη πορτοκαλιάς για την εθιστική διάστση κι έτσι  έχουμε μία εκρηκτική σύνθεση που δίνει στο «διαχρονικό ιγκουάνα» τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα : ρομαντικός και απρόβλεπτος. Punk και Pop.
Διατίθεται σε μία συσκευασία:
Edtspray100ml με Λιανική Τιμή 66,93€

Ειρήνη Κάντζα