Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Discipline Kérastase, Η μεγάλη επανάσταση στην πειθαρχία των μαλλιών με φυσική κίνηση


Discipline Kérastase
Η μεγάλη επανάσταση στην πειθαρχία των μαλλιών με φυσική κίνηση

H Kérastase καινοτομεί ακόμα μια φορά στην περιποίηση των μαλλιών, ερχόμενη να καλύψει μια πολύ σημαντική ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας. Πρόκειται για την ανάγκη για πειθαρχία, anti-frizz & έλεγχο στα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν και οι γυναίκες αδυνατούν να διαχειριστούν. Είτε με το σεσουάρ στο σπίτι που απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο, είτε με το χτένισμα στο κομμωτήριο, οι περισσότερες γυναίκες συχνά παραπονιούνται ότι το χτένισμά τους δεν έχει διάρκεια και νιώθουν τα μαλλιά τους ‘’flat’’ & θαμπά χωρίς κίνηση.

Η καινούρια σειρά της Kérastase, Discipline έχει 2 επίπεδα: αυτό της πειθαρχίας με διάρκεια 10 λουσιμάτων που γίνεται με μια εξειδικευμένη υπηρεσία αποκλειστικά στο κομμωτήριο και μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που επιτρέπει στην καταναλώτρια να συνεχίσει την θεραπεία στο σπίτι.

Η εξειδικευμένη υπηρεσία που γίνεται στο κομμωτήριο πρόκειται για μια μοναδική 45' -60’ εμπειρία, το λεγόμενο πρωτόκολλο Discipline που εφαρμόζεται από τα χέρια του επαγγελματία-κομμωτή και διατηρείται με προϊόντα φροντίδας για το σπίτι για μοναδική πειθαρχία και anti-frizz αποτέλεσμα με διάρκεια για 10 λουσίματα. Ο συνδυασμός της προ-κερατίνης και ενός πολυμερούς επιφανειακής αναπλήρωσης που περιέχουν τα προϊόντα εξασφαλίζει χωρίς καμία χημική εργασία, εύκολο & γρήγορο χτένισμα και ταυτόχρονα μαλλιά που διατηρούν την ελευθερία κίνησής τους χωρίς να φριζάρουν.

Το δεύτερο επίπεδο, είναι αυτό της περιποίησης στο σπίτι, με το κατάλληλο bain είτε για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά χωρίς θειικά άλατα, είτε για όλους τους τύπους μαλλιών, μια μάσκα και ένα anti-frizz spray, το Fluidissime που δεν ξεβγάζεται και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά. Όσες καταναλώτριες δεν θέλουν να κάνουν το πρωτόκολλο στο κομμωτήριο έχουν την δυνατότητα να έχουν προστασία από την υγρασία έως 72 ώρες χρησιμοποιώντας μόνο την ολοκληρωμένη σειρά στο σπίτι.