Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Για "Καλημέρα!" κάτι διαφορετικό! www.pints.gr

Eίναι οι Pints, όπως με πληροφορούσε το σχετικό Δελτίο Τύπου που έλαβα στο e-mail μου! Μια ομάδα νέων, πολύ νέων ανθρώπων που δεν γνωρίζω προσωπικά και που "τολμούν" -απ' ό,τι κατάλαβα- την πρώτη τους παρουσία στο Διαδίκτυο και φέρνουν μαζί τους ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, προτάσεις...
Με την δική τους γραφή και την δική τους ματιά.
Δεν τους γνωρίζω, το ξαναλέω, αλλά όσο πιο νέοι (και αντίθετα, όσο πιο ηλικιωμένοι) οι άνθρωποι τόσο περισσότερο με συγκινούν...όπως με συγκινούν και οι προσπάθειες που εμπνέονται από μεράκι και ενθουσιασμό, αλλά καθοδηγούνται από επαγγελματισμό και συνέπεια.
Για τους pints, δεν έχω σχηματίσει ακόμα κάποια σχετική γνώμη, αλλά θα τους "επισκεφθώ" συχνά, θα τους δω, θα τους "κρίνω" (όπως θέλω πολύ να κρίνομαι από τους επισκέπτες μου και εγώ) και θα τους ευχηθώ ολόψυχα "Παιδιά, πολύ καλή σας επιτυχία!"

Για να τους επισκεφθείτε, να τους "κρίνετε" (με την έννοια του "αξιολογώ", πάντα) και να τους βάλετε ή όχι, "στη ζωή σας" και εσείς, ακολουθεί αυτούσιο το Δ.Τ., που έλαβα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


PINTS.GR : ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Συνεντεύξεις, Αφιερώματα, Απόψεις, Ρεπορτάζ, Projects.

Αθήνα, Οκτώβριος 2013

Είμαστε τα Pints! Είμαστε επιτέλους στον αέρα…

Ίσως κάτι να έχετε ακούσει για εμάς… Είμαστε μια ομάδα φίλων, αποφοίτων του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών που φτιάξαμε το ηλεκτρονικό περιοδικό.

Στόχος μας είναι μέσα από το Pints.gr να δημιουργήσουμε δικό μας περιεχόμενο, να σας μεταφέρουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες, να σας κρατήσουμε συντροφιά με αφιερώματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, προτάσεις σινεμά, θέατρο και όμορφες πράξεις.

Κάθε pint είναι γεμάτο με όρεξη, ενέργεια, φρεσκάδα και δημιουργικές ιδέες.

www.pints.gr

Pints: Λένα Ξάνθη, Νίκος Σπυρόπουλος, Κατερίνα Καραμούτσου, Δημήτρης Σκούφος, Κυριακή Αξιώτη, Μυρτώ Κελεσίδου, Αθανασία Κουλέτα, Στέλλα Μελισσαροπούλου, Έλενα Μπεκούλη, Νίκος Γκέκας, Χρύσα Παπαδάκη, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, Όλγα Δουρμέογλου

Ακολουθήστε μας:

Twitter: @pintsgr

Facebook: www.facebook.com/pints.gr

Instagram: @pintsgr

Περισσότερες πληροφορίες:

Νίκος Σπυρόπουλος

6983290273

Site: www.pints.gr

e-mail: spyropoulos@pints.gr , info@pints.gr